Skip to main content

Despre

Mașini de erbicidat autopropulsate

Forța inovației

 

 

dealer Househam

         În calitate de dealer Househam, echipa Valrom Exim se angajează să vă sprijine chiar de la început, oferindu-vă consultanță de specialitate pentru alegerea și configurarea mașinilor în funcție de particularitățile și cerințele dumneavoastră, asigurând training și consiliere tehnică pentru operator până la însușirea tuturor cunoștințelor necesare exploatării corecte și rezolvând cu promptitudine toate cerințele de garanție și postgaranție! 

Cheia este INOVAȚIA 

 

Preocuparea continuă a departamentului de proiectare de a găsi și implementa cele mai inovative soluții, se regăsește în calitatea mașinilor construite. De aceea, chiar înainte de a intra în producție, acestea sunt vizualizate și testate virtual, pentru a se elimina din start potențialele erori. 

 

mașini autopropulsate

        Househam Sprayers LTD este o firmă independentă din Anglia care construiește mașini de erbicidat de aproape 30 de ani. Proprietarul actual al companiei, Robert Willey, a preluat marca Househam în anul 1995. În ultimii zece ani, compania s-a specializat în dezvoltarea și fabricarea mașinilor de erbicidat autopropulsate cu tracțiune hidrostatică, devenind astfel lider în Marea Britanie pentru producția de mașini autopropulsate. 

 

        Ca firma independentă, compania alege întotdeauna cea mai avansată tehnologie și cei mai performanți producători de componente, cum ar fi Mercedes MTU, Altek, Teejet, Hypro, Poclain, Sauer Danfoss. 

 

cota majoritară

             Deținând cota majoritară pe o piața agricolă extrem de competitivă ca cea britanică, unde producțiile de cereale obținute sunt printre cele mai ridicate în Europa în ciuda condițiilor precare de climă și calitate a solului, mașinile Househam Sprayers LTD se disting prin fiabilitate și inovație. Cerințele pieței interne, atât în planul rentabilității maxime cât și a respectării legislației foarte stricte in domeniu, impun standarde înalte pentru mașinile construite, care sunt exploatate în special de marii prestatori.

Mașinile de erbicidat autopropulsate Househam asigură nu doar eficiența și calitate maximă a tratamentelor, ci și stabilitate și rapiditate crescute la deplasarea către sole, în Marea Britanie fiind interzisă alimentarea în câmp cu substanță de lucru a mașinilor de erbicidat. Astfel, drumul de la fermă la sola de lucru trebuie parcurs rapid și în condiții de confort și siguranță maxime pentru operator. 

 

 

VALROM EXIM SRL 

dealer Househam

marca Househam

Mașini de erbicidat autopropulsate 

Caracteristici generale 

 • bazin substanță cuprins între 3.000 și 6.000 litri (de polietilenă sau inox, în funcție de capacitate) 
 • rampa 24-36 metri, echipată cu corpuri triple (la cerere) 
 • garda la sol (lumina la sol) între 1,50 - 1,80 metri, în funcție de capacitatea mașinii 
 • tracțiune integrală hidrostatică prin 4 hidromotoare Poclain sau Sauer Danfoss 
 • direcție selectabilă pentru 2/4 roți cu aliniament automat al roților din spate 
 • sistem de frânare hidrostatic cu frână de parcare acționată din cabină 
 • cabina model De Luxe are vedere panoramică și dispune de climă, sistem de încălzire, filtru de carbon, radio/ CD cu conexiune Bluetooth, scaun cu pernă de aer, oglinzi electrice, lumini de lucru față-spate, manetă joystick integrată în cotiera scaunului, computer TMC pentru controlul ratei de aplicare 
 • rezervor combustibil de până la 300 litri, pentru autonomie extinsă a mașinii 
 • viteza maximă de lucru 25 km/oră, viteza maximă de deplasare 40 km/ oră 
 • ecartament reglabil manual între 2,10 – 2,50 metri, 2,50 – 2,80 metri pentru mașinile cu garda la sol înaltă sau în funcție de cerințele clienților 
 • sistemul twin cu aport de aer cu sisteme performante care asigură viteza aportului de aer de până la 28 m/secundă 
 • circuit de umplere rapidă din sursă exterioară 
 • sistem asistare la capăt de rând 
 •  GPS Field Master cu control automat al secțiunilor rampei, ghidare și hartă completă a terenului lucrat (sistem integrat de fabrică) 

 

 

VALROM EXIM SRL 

dealer Househam

 

 

De ce sa ne alegi pe noi

Air Ride

Cel mai popular model de mașina de erbicidat autopropulsată este Air Ride, cu garda la sol de până la 1,8 m. Acest tip de mașină are o specificație de top cu posibilitatea de instalare a unor opțiuni suplimentare, pentru a acoperi toate cerințele clienților. 

Sistemul de suspensie activă

Sistemul de suspensie activă pe perna de aer cu autonivelare Air Ride oferă stabilitate sporită în timpul tratamentelor și a deplasărilor, crescând productivitatea. Aceasta este o echipare standard pentru toate mașinile de erbicidat autopropulsate HOUSEHAM model Air Ride și Merlin. 

MERCEDES MTU

Mașina are un motor MERCEDES MTU în 4 cilindri Turbo diesel, transmisia fiind complet hidrostatică. Pompa cu care este dotată mașina este marca Altek – Germania. 

Service personal calificat

Sistemul de suspensie Air Ride reduce uzura mașinii și oboseala operatorului, ceea ce garantează un grad ridicat de confort în exploatare și durabilitate crescută a componentelor mașinii. 

Asigurăm service-ul cu personal care beneficiază de programe de instruire periodică la sediul fabricii și la partenerii săi cum ar fi Mercedes cât și de suport tehnic permanent de la departamentul de service al fabricii care este disponibil 7 zile pe săptămână. 

SC VALROM EXIM SRL

Calea Călăraşilor nr. 314-316,Brăila-810440 Telefon/Fax: 0239 685747, Email: valromexim@yahoo.com Web: www.masinideerbicidat.ro www.valromexim.ro