Skip to main content

HARRIER

Harrier este cea mai recentă generație de mașini autopropulsate Househam. Dispunând de o specificație standard înaltă, cu eficiență, fiabilitate și confort, la baza designului său. Dezvoltarea Harrier a fost dezvoltată pe baza feedback-ului direct al clienților de la operatorii Merlin.

 

Beneficii cheie:

 • Capacitatea rezervorului de pulverizare 4000, 5000 sau 6000 litri

 • Greutate uscata de la 8500kg **

 • Machine Total Control (TMC) cu sistem integrat de mapare GPS FieldMaster

 • Braț de oțel de 13/24 m pliabil, cu înclinare fixă ​​și cadru spate central

 • Sistemul cu braț dublu dublu: 28, 30, 32, 36m

 • MTU 6R1000 230 de cai putere Tier 4

 • Rezervor de combustibil de 300 de litri

 • Capacitatea de apă curată - 10% din rezervorul de pulverizare

 • 1m liber spațiu liber

 •  

 • ** Bazat pe modelul H4

manevrabilitate extraordinara

4000, 5000 sau 6000 de litri

36m deschidere

nivel brat ridicat

tehnologie avansata

 

CONSTRUITĂ PENTRU PERFORMANȚĂ, PROIECTAT DE TINE.

Introducerea clienților este foarte importantă pentru echipa de ingineri Househam, care lucrează îndeaproape cu clienții.

 

Toate zilele de confort

Timpul lung de lucru pe teren devine mai puțin exigent și mai plăcut, datorită cabinei Excalibur, confortabilă și splendid numită de categoria 4, ROPS. Spațios și complet aer condiționat, cabina oferă un mediu de operare extrem de silențios, cu vizibilitate panoramică. Printre caracteristici se numără scaunul cu suspensie pneumatică Grammer, scaunul pentru amortizoare, carcasa rece, radioul DAB și CD-ul cu Bluetooth și oglinzile electrice încălzite.

Șasiu avansat

Harrierul are un șasiu cu o singură piesă, cu axele A din față și din spate. Pentru a completa șasiul avansat, rezervorul de pulverizare de 4.000 de litri a fost redesenat pentru a încorpora lucrări minime de conducte și un bazin care permite golirea pe versanții laterali.

Controlul total al mașinii

TMC V3 (Total Machine Control) proiectat de Househam integrează multe funcții într-o singură consolă tactilă. Adăugați acest lucru la sistemul GPS FieldMaster, care a fost de asemenea proiectat și dezvoltat intern și aveți o mașină cu adevărat eficientă și eficientă pentru aplicarea îngrășămintelor chimice sau lichide.

 

 

Alegerea capacităților

Capacitatea rezervorului de pulverizare poate fi specificată fie în variantele de 4000, 5000 sau 6000 litri - fie din oțel inoxidabil, fie din GRP. Dimensiunile brațelor variază de la o înălțime de 24 de metri la o înălțime de 36 de metri, triplu dublu, cu o nivelare a brațului de geometrie variabilă disponibilă ca opțiune instalată din fabrică.

Clasă de conducere

O plimbare de clasă pe șosea sau în câmp este realizată cu ajutorul sistemului de suspensie cu încărcătură de aer. Chiar și distribuția greutății și un centru de greutate redus asigură stabilitatea indiferent de teren și de spațiul liber generos înseamnă o deteriorare minimă a culturii.

Puterea de a efectua

În conformitate cu legislația în vigoare Harrier este alimentat de un MTU 4R1000 Tier-4 motor care oferă 230 CP.

SC VALROM EXIM SRL

Calea Călăraşilor nr. 314-316,Brăila-810440 Telefon/Fax: 0239 685747, Email: valromexim@yahoo.com Web: www.masinideerbicidat.ro www.valromexim.ro